TMMOB MİMARLAR ODASI VE SANAT MESLEK ÖRGÜTLERİNİN DESTEKLERİYLE 16-20 EKİM 2024 TARİHLERİNDE ANKARA’DA ARTNOUVA SANAT FUARI DÜZENLENİYOR

TMMOB Mimarlar Odası, Birleşmiş Ressamlar ve Heykeltıraşlar Derneği (BRHD) ve Tüm Sanat Galerileri Derneği (TÜSGAD)'nin destekleriyle, 16-20 Ekim 2024 tarihleri aralığında ARTNOUVA Sanat Fuarı Ankara’da düzenleniyor.

“Yeni Sanat Akımı”ndan ilham alınarak sanat galerileri, sanat projeleri ve üniversitelerin yanı sıra mimari projeleri de içerecek sanat fuarında, sanatseverlere ve ilgililerine zengin ve çeşitli bir deneyim sunulması planlanıyor.

Fuarda; resim, heykel, seramik, grafik, baskı ve koleksiyon gibi ürünlerle birlikte TMMOB Mimarlar Odası’nın “2024/XIX. Ulusal Mimarlık Sergisi ve Ödülleri” ve “Mimar Kemalettin: Tarihin Dönüm Noktalarında Bir Mimar” sergileri ile Mimarlık Vakfı İktisadi İşletmesi Kitabevi yayınları yer alacaktır. Ayrıca, mimarlık ve endüstriyel tasarım meslek alanlarından uzmanların katılımıyla söyleşiler gerçekleştirilecektir.

Meslek örgütlerinin destek ve katılımlarıyla gerçekleştirilecek ARTNOUVA Sanat Fuarı’na değerli meslektaşlarımızın katılımını dileriz.

TMMOB Mimarlar Odası üyelerinin fuara ücretsiz katılımı için, aşağıdaki bağlantı üzerinden “Oda Sicil Numaraları” ile başvuru yapmaları gerekmektedir. Başka bir adres üzerinden yapılan başvurularda ücretsiz katılım geçerli olmayacaktır.

Başvuru Formu:

https://artnovafair.com/lcv-mimar/

Ayrıntılı bilgi için:

https://artnovafair.com/